Diverse specialisten onder 1 dak

Al onze fysiotherapeuten zijn professioneel opgeleid

Altijd een persoonlijk behandelplan

Een persoonlijke & unieke benadering

Persoonlijke aandacht

U staat bij ons centraal

Wie zijn wij?

Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF (KRF NL) en het BIG-register. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en mogen ook zonder verwijzing van een arts behandelingen starten volgens de regels van directe toegankelijkheid voor fysiotherapie (DTF).

Annette Olree | Logopedist

Mijn naam is Annette Olree. Ik ben in 1984 afgestudeerd in Eindhoven als logopedist. Direct na mijn afstuderen ben ik mijn eigen praktijk begonnen in de gemeente Heerde, waar ik fulltime werkzaam ben.

Leonie Scholten | kinderfysiotherapeut

Ik ben werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Fysiocentrum d’Olde Bank. In 2008 studeerde ik af als fysiotherapeut in Enschede..

Arjenne Boersma | Oefentherapeut Cesar

In 1993 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Naast mijn werk binnen d’Olde Bank werk ik als kinderoefentherapeut voor Intraverte op diverse scholen in de regio.

Hanneke Boeve-Bisschop | Sportmasseur

Sinds 2006 ben ik gediplomeerd sportmasseur. Daarvoor heb ik ruime ervaring opgedaan in verschillende disciplines in de gezondheidszorg.

Renate Jansen | Fysiotherapeut

In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan Saxion Hogeschool in Enschede. Aansluitend ben ik in dienst gekomen als fysiotherapeute bij de particuliere praktijk van Frank en Monique Boonstra-Grove aan de Mezenweg in Wapenveld.

Marijke Gruijter | Fysiotherapeut

In 1991 ben ik afgestudeerd in Utrecht als fysiotherapeute en heb eerst 5 jaar in Duitsland gewerkt in een MS en Parkinson kliniek en later in een particuliere praktijk.

Henk Boeve | Fysiotherapeut

In 1980 ben ik afgestudeerd aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie en na het vervullen van mijn dienstplicht sinds 1982 werkzaam in Wapenveld. Vanaf 2004 participeer ik in de huidige setting van Fysiocentrum d’Olde Bank.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?

U kunt ons bellen of u kunt het contactformulier invullen. Wij zullen binnen 24 uur reageren.

Call Now ButtonBEL ONS 038 - 447 75 88