Diverse specialisten onder 1 dak

Al onze fysiotherapeuten zijn professioneel opgeleid

Altijd een persoonlijk behandelplan

Een persoonlijke & unieke benadering

Snel geholpen

Uw word snel ingepland in onze agenda

Wie zijn wij?

Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF (KRF NL) en het BIG-register. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en mogen ook zonder verwijzing van een arts behandelingen starten volgens de regels van directe toegankelijkheid voor fysiotherapie (DTF).

Annette Olree | Logopedist

Mijn naam is Annette Olree. Ik ben in 1984 afgestudeerd in Eindhoven als logopedist. Direct na mijn afstuderen ben ik mijn eigen praktijk begonnen in de gemeente Heerde, waar ik fulltime werkzaam ben.

Leonie Scholten | kinderfysiotherapeut

Ik ben werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Fysiocentrum d’Olde Bank. In 2008 studeerde ik af als fysiotherapeut in Enschede.

Gert Bosman | Fysiotherapeut

In 1993 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut.

Renate Jansen | Fysiotherapeut

In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan Saxion Hogeschool in Enschede. Aansluitend ben ik in dienst gekomen als fysiotherapeute bij de particuliere praktijk van Frank en Monique Boonstra-Grove aan de Mezenweg in Wapenveld.

Marijke Gruijter | Fysiotherapeut

In 1991 ben ik afgestudeerd in Utrecht als fysiotherapeute en heb eerst 5 jaar in Duitsland gewerkt in een MS en Parkinson kliniek en later in een particuliere praktijk.

Christian Kersten | Fysiotherapeut

Mijn naam is Christian Kersten. In 2019  heb ik Fysiocentrum d’Olde Bank over mogen nemen. Ik ga samen met het team 100% inzet geven om het vakmanschap en de fijne sfeer waar Fysiocentrum d’Olde Bank bekend om staat voort te zetten. MIjn specialisaties zijn; Fysiotherapie, fysiotherapie voor ouderen (Geriatriefysiotherapie), fysiotherapie voor Parkinsonpatiënten en Dry Needling.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?

U kunt ons bellen of u kunt het contactformulier invullen. Wij zullen binnen 24 uur reageren.

Call Now ButtonBEL ONS 038 - 447 75 88