Cesar

We lopen, we staan, we bukken en zitten ieder op zijn of haar eigen manier. Vaak onbewust en niet altijd op de juiste manier. We hebben het druk, staan onder stress en spannen ongemerkt onze spieren aan of ontregelen de ademhaling. Dit kan leiden tot (pijn)klachten. Andersom kan ook pijn of een chronische aandoening ervoor zorgen dat we verkeerd gaan bewegen.

Neem direct contact op.

Cesar en Mensendieck

De oorzaak van de pijn ligt niet altijd op de plek waar we de pijn voelen en daarom kijkt de oefentherapeut naar de mens in totaliteit. De oefentherapeut maakt u bewust van uw houding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Zo krijgt u inzicht in de reacties van uw lichaam op pijn, belasting, spanning en een ontregeld ademhalingspatroon. Het doel is klachten opheffen of verminderen door een goede balans in (spier-)spanning en ontspanning en een optimaal houdings- en bewegingspatroon.

Voor vragen over oefentherapie of kinderoefentherapie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Arjenne Boersma Oefentherapeut bij Fysiocentrum d’Olde Bank 06-22992665. U kunt ook zonder verwijzing van de arts terecht voor advies en therapie. Oefentherapie Mensendieck en Cesar vallen onder dezelfde beroepsvereniging en volgen dezelfde bij- en nascholing. U kunt met een verwijzing voor oefentherapie Mensendieck ook terecht bij een oefentherapeut Cesar en andersom.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag?

U kunt ons bellen of u kunt het contactformulier invullen. Wij zullen binnen 24 uur reageren.

BEL ONS 038 - 447 75 88